maanantai 13. lokakuuta 2014

Koulutarvikkeita ja kirjeenvaihtoa

Seinäjoen lukion opiskelijat, kolleegamme ja ystävämme lahjoittivat koulutarvikkeita yhteensä 72 tarvikepakkausa. Arvioimme lahjoituksen arvoksi1100 euroa. Jaana kampanjoi AIDS-orpojen puolesta niin, että yhdistyksen tilille oli maissimuhennosrahaa kertynyt myös 1100 euroa. Meidän matkamme rahoitti Opetushallituksen Koulut kehitystyökumppaneina hanke ja lisäksi käytimme matkakulujen kattamiseen Osaa ja jaa kilpailun palkintorahat. Työtunteja kertyi melkoisesti ennen matkaa.


Materiaalisen avunantamisen lisäksi iloa tuotti puolin ja toisin vaihdetut kirjeet.
Osa oli liittänyt koulutarvikepakkauksen ohjeeseen tervehdyskirjeen, joita lahjan saajat ilahtuneena lukivat.

 Erityisen liikuttava oli eräs matkaamme annettu kiitoskirje. Kolleegamme oli laittanut lahjoituspussin tyttövauvansa nimissä. Kiitoskirjeessä teinipoika opasti lasta kiittämään omia vanhempiaan siitä, miten ihanan lapsen he ovat maailmaan saattaneet ja hyvästä hoivasta, jota vauva on perheeltään saanut. Kirjeen lopussa poika totesi, että olisi mukava kuulla sinusta, kun opit puhumaan.

Uimapukukeräys tuotti myös tulosta, parikin pohjalaisemäntää keräsi uimariharrastajilta uima-asut liki 30 lapselle. Seinäjokinen Tavara-Aitta lahjoitti kellukkeet uimakoululaisille. Hararen sää pääsi kuitenkin yllättämään meidät. Uimakoulululle varattuna päivänä vihmoi kylmää vettä, joten uimakoulun pito, jouduttiin siirtämään tuonnemmaksi. Liikunnan ja terveystiedon opettajamme Jaana Kuoppala kuitenkin pikakoulutti Metropolia ammattikorkeakoulusta Dzikwa centerissä työharjoittelussa olevista Sarasta ja Jennistä varsinaisia mestari uimakoulun opettajia. Liitämme uimakoulusta kuvia myöhemmin tähän postaukseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti